Toți avem întrebări în timp ce suntem în căutarea unei potențiale colaborări.

 

Noi suntem transparenți și direcți cu clienții noștri, mai jos am descris principiile noastre relevante de lucru.

 

 

Hai să ne cunoști mai bine.

Purple Media, Arina

Culoarea noastră, de ce PURPLE

Purple e nuanță eleganței, stilată distinsă și creativă, numele nostru provine din dragostea noastră de a lucra cu oameni cu minte asemănătoare. Nu ne ascundem echipa în spatele managerilor de proiect. Pe parcursul proiectului veți crea o relație minunată cu întreaga echipa și veți interacționa cu sursele inspiraționale, la direct.

Echipa.

Ne vei îndrăgi din prima, trebuie doar să ne cunoști.

Termenii de lucru.

Un proiect care include dezvoltarea unui concept de branding și elaborarea unui site web poate să dureze până la zece săptămâni – asta nu înseamnă că nu se poate de făcut mai repede, pur și simplu preferăm să livrăm calitate și să depășim așteptările. Lucrăm întotdeauna în timp util. Și așteptarea noastră, mereu se merită.

Suntem oameni creativi și mereu facem o treabă extraordinară.

Suntem profesioniști, știm că pentru toți contează inspirația, creativitatea și alte aspecte care nu le înveți la universitate. Noi suntem perseverenți în comparație cu alții. O echipa tânăra a reușit ce nu au reușit instituțiile și companiile mari, de asta au devenit clienții noștri.

Pe lângă o echipa dedicată suntem o echipă responsabilă, deși gândim minuțios, gândim pe termen lung, chiar dacă suntem creativi respectăm termenii și oferim plus valoare fiecărui proiect.

Ți-ai dori să fii parte a familiei PURPLE?

Alătură-te

Ai vrea să discutăm un proiect?

Scrie-ne