Dezvoltarea Site-urilor Web

La Purple Media puteți comanda un site de tip european, din punct de vedere tehnologic. Un site bun rezolvă astfel de sarcini pentru afaceri, cum ar fi: crearea unei imagini, atragerea clienților noi, creșterea vânzărilor. Datorită interfeței ușor de utilizat și a designului clar, noi vom converti vizitatorii în clienți ai dvs. „WOW-efect”-ul este garantat!

De ce aveți nevoie de un site făcut de profesioniști?

Site-ul este un instrument eficient pentru dezvoltarea afacerii. Mulți potențiali clienți, pur și simplu, nu știu despre existența dvs. Oameni din întreaga lume ar putea vizita site-ul dvs în fiecare zi vor și deveni clienți ai companiei dvs.

 

Site-ul comandat pentru clienți la cheie duce numai la clienții vizați. Site-ul dvs. nu are week-end-uri, prânzuri și sărbători, spre deosebire de un oficiu sau un magazin obișnuit.

 

Un website vă promovează 24/24.

Site-ul trebuie să placă clienților și NU ȘEFULUI!

Specialiștii studioului Purple lucrează în acest format de peste 2 ani, deși au experiență proprie încă din 2008. În acest timp, am dezvoltat împreună mai mult de 120 de proiecte de succes. Pe baza experienței și a cunoștințelor noastre despre piață, putem spune cu încredere ce va funcționa și ce nu.

 

Atunci când comandați un site în atelierul nostru, obțineți soluții de lucru necesare pentru afacerea dvs. și le evitați pe cele, care s-au demonstrat a fi de prisos în acest domeniu.

Colaborând cu noi, nu veți fi clientul, ci partenerul nostru. Datorită acestei abordări, noi vă vom dezvolta afacerea cu aceeași implicare, cum am face-o pentru noi. Echipa noastră, precum și dvs., suntem interesați de succesul proiectului, deoarece succesul dvs. va fi publicitatea noastră.

Cum obținem rezultatul?

Proiectăm o interfață ușor de utilizat, creăm un design, implementăm funcții creative, programăm, integrăm, testăm, lansăm, analizăm rezultatul, efectuăm ajustări și obținem un bun proiect de lucru.

Investigații

Analizăm piața. Monitorizăm toți potențialii concurenți.

Proiectare

Un design individual este elaborat în funcție de nișa dvs. de business sau al serviciilor pe care le oferiți. Dvs. veți primi un produs gata pentru promovare completă și publicitate.

Dezvoltare

Cele mai recente standarde din domeniul vor fi implementate direct în proiectul dvs. online. Site-ul va funcționa rapid și bine în toate browserele.

Testare

Înainte de lansare, site-ul este testat temeinic pentru a identifica și corecta posibilele erorile.

Funcționalități populare

Lucrări recente

Ideea Tur

Ideea Tur

Ideea Tur – agenția care înțelege dorințele clienților și vine în întâmpinarea lor cu oferte personalizate și destinații unice, pline de aventuri și descoperiri.

Samurai – studiu de caz

Samurai – studiu de caz

Am colaborat cu cele mai gustoase și accesibile sushi & rolls pe segmentul „to go”. Strategia noastră de eCommerce a avut 150 000 lei încasări în prima lună de la lansare.

ULIM – studiu de caz

ULIM – studiu de caz

Timpul nostru cu ULIM a fost „schimbarea jocului” cu o companie îndrăzneață an împrejur, o direcție creativă și o conexiune emoțională cu viitorii studenți și masteranzi.

Neostil

Neostil

Ei construiesc piscine și saune, iar noi le-am construit un site funcțional, care să-i ajute pe clienți să-și găsescă produsul perfect.

112 BrandBook

112 BrandBook

Înțelegem rolul și importanța vizibilității pentru serviciile publice. În acest sens am creat strategia de lansare media, am pregătit branding-ul și o serie de materiale vizuale.

Moldovagaz BrandBook

Moldovagaz BrandBook

Scopul colaborării a fost de a aduce serviciile MoldovaGaz mai aproape de consumatori. Astfel, am modernizat brandbook-ul, am făcut mentenanța site-ului timp de 1 an.

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

Întrebări frecvente

Ce este un nume de domeniu?

Datorită faptului că o parte a echipei noastre a lucrat la MoldData, domeniul dat ne este foarte bine cunoscut.

În termeni simpli, un nume de domeniu este numele direct al site-ului din rețea. Spre deosebire de numele simplu este unic și al doilea este același pe Internet pe care nu îl veți găsi. Acesta va fi afișat în URL-ul site-ului și va fi localizat după „@” în adresa de e-mail.

Ca regulă, numele de domeniu este ales pe baza numelui companiei. Alegerea unui domeniu ar trebui abordată cu maximă responsabilitate. Dacă este necesar, vă vom ajuta să alegeți cea mai potrivită opțiune, după care aceasta va fi înregistrată și alocată. Exemplu de zone cu cele mai populare domenii: .md, .com, .eu.

Pentru a vă înregistra un nume de domeniu, noi vă recomandăm host.md

Ce este hosting?

Gazduirea/hosting este un serviciu care vă permite să plasați toate datele site-ului dvs. pe hardware-ul serverului (în cazul colaborării cu Purple, hostingul va fi oferit gratis pentru primul an). Datorită acestui fapt, site-ul dvs. va fi întotdeauna disponibil în rețea pentru vizitatori. Serverul hardware este un calculator special, cu un set special de caracteristici tehnice, datorită căruia site-ul funcționează și este accesibil 24/24.

Cât costă un site?

Costul site-ului poate varia, în funcție de complexitatea funcționalității, designului, aspectului, integrării, etc. Prin urmare, pentru a stabili costul, vă invităm să contactați specialiștii noștri.

De ce să alegi Purple?

Dacă deschideți motorul de căutare și scrieți în bara de căutare „Creare site”, veți primi un număr imens de oferte de la o varietate de companii și persoane fizice. O asemenea diversitate poate fi confuză. Dacă aveți nevoie de un site cu adevărat de calitate înaltă și original, noi vă vom oferi idei proaspete și o abordare complet nouă la crearea site-ului, iar portofoliul și feedback-ul de la clienții noștri reprezintă o confirmare, în acest sens.

Promovați?

Da! Noi facem mai mult decât doar o promovare simplă. Noi avansăm cu ușurință și suntem capabili să promovăm și să consolidăm site-ul dvs. în partea de sus a tuturor motoarelor de căutare. Clienții care profită de serviciile noastre de promovare sunt actualii lideri în căutările motorului de căutare. Vrei să vezi un caz real? – ungureanu.md

Cât costă promovarea SEO?

Costul promovării SEO depinde de numărul și complexitatea activității efectuate lunar, precum și de poziția actuală a site-ului și de concurența sa în nișă. Serviciul de promovare este unul exclusiv individual pentru fiecare site, care este destinat să aducă rezultatul dorit, sub formă de vizitatori, apeluri, apeluri, vânzări și profit. Prin urmare, folosim o abordare individuală pentru toată lumea, deoarece ne concentrăm pe rezolvarea problemei și pe asigurarea succesului pentru clienții noștri.

Partenerii Purple

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

De ce trebuie să comandați un site?

Site-ul este un instrument eficient pentru dezvoltarea afacerii. Mulți potențiali clienți, pur și simplu, nu știu despre existența dvs. Oameni din întreaga lume ar putea vizita site-ul dvs. în fiecare zi și deveni clienți a companiei dvs. Site-ul comandat pentru clienți la cheie duce numai la clienții vizați. Site-ul dvs. nu are week-end-uri, prânzuri și sărbători, spre deosebire de un oficiu sau un magazin obișnuit. Un website vă promovează 24/24. Colaborând cu noi, veți primi mai mult decât doar un site web. Site-ul pe care îl comandați va fi orientat maxim pentru a lucra cu clienții dvs., luând pe deplin în considerare specificul activităților companiei dvs. Acesta va fi ușor de gestionat, convenabil și, cel mai important, setat pentru a atrage clienți potențiali din Republica Moldova, România sau altă țară. Poți face o întâlnire cu noi în orice zi.

Principalele avantaje ale comenzii unui site

Aici puteți comanda un site în Chișinău, ținând cont de specificul activității dvs. În final, aceștia sunt clienți potențiali care vor să lucreze cu dvs. Idei noi, design unic. Site-ul va fi așa cum doriți, va fi un instrument puternic în afacerea dvs. Comandarea unui site web pentru afacerea dvs. are multe avantaje:
 • Se va extinde publicul potențial, ceea ce va spori numărul de clienți;
 • Oportunități de prezentare a serviciilor sau produselor lor;
 • Creșterea profitului și a reputației companiei;
 • Veţi avea o şansă în plus de a primi un feedback de la clienți;
 • Cheltuielile pentru alte publicații scumpe pot fi reduse;
 • Site-ul este realizat o singură dată, dar aduce profit în mod constant;
 • O modalitate excelentă de comunicare între clienți și birouri din alte orașe.
Comandarea unui site este o soluție bună în cazul în care domeniul de activitate este complet orientat spre promovarea de bunuri și servicii pe Internet. Astăzi,  tot mai multe companii îşi comandă un site încă de la începutul activității.  Acest lucru poate fi considerat foarte util , pentru că în acest fel este posibil să se acopere un număr mare de public și să se organizeze o campanie de publicitate bună, cu costuri minime. În același timp, investițiile sunt mai mici decât promovarea prin televiziune, radio, ziare și alte mijloace media. Printre principalele avantaje ale creării unui site sunt următoarele:
 • Are o gamă variată de opţiuni,care, în funcție de cerințe, pot fi extinse sau modificată după bunul plac;
 • Un site al companieioferă șansa de a reduce cheltuielile pentru publicitate;
 • Creșterea volumului vânzărilor de bunuri și servicii. Acces la informații 24 din 24;
 • O modalitate eficientă de a obţine un feedback de la clienți;
 • Posibilitateade a oferiorice volum de informații despre produse;
 • Influenţă pozitivă asupra imaginii și a reputaţiei companiei pe piață;
 • Va crește loialitatea clienților.
Crearea unui site a avut un impact pozitiv asupra activității multor companii din diferite domenii. Pagina web oferă o comunicare constantă cu consumatorii și, prin urmare, cererea este stimulată calitativ. Spre deosebire de alte tipuri de marketing pe Internet, utilizatorul îşi găsește singur informațiile de care are nevoie. Este important să vă asigurați că site-ul dvs. este ușor de găsit și că are toate informațiile necesare.

Pentru ca oamenii să găsească rapid și ușor un site, adică, pentru optimizarea și promovarea SEO în motoarele de căutare, este lansată publicitatea contextuală, care îi oferă site-ului posibilitatea de a fi promovat în rețele de socializare populare. Aceste instrumente vor asigura o bună participare și vor atrage clienți potențiali.

URMĂTORUL

Dezvoltarea magazinelor online