Dezvoltarea magazinelor online

Crearea unui magazin on-line face parte din afacerile moderne. Potrivit Forbes, mai mult de 1 mln de oameni cumpără de pe Internet în fiecare zi. Vânzările online cresc dinamic cu 15 la sută, an de an. În Republica Moldova puterea de cumpărare online este doar de cinci la sută, dar în 2020 se așteaptă o creștere enormă, pentru că băncile deja oferă soluții pentru a integra serviciile de plată online.

Avantajele creării unui magazin online

În loc să construiască un magazin în orașul său, mulți din acei care sunt la începutul activităţii comerciale, încep cu crearea unui magazin online. Chișinău este un oraș cu un milion de locuitori! Indiferent de numărul populaţiei din oraș sau sau din sat, utilizatorii de internet, care pot deveni vizitatori și cumpărători ai magazinului online, sunt și mai mulţi. În plus, dezvoltarea unui magazin online este mai ieftină și mai rapidă decât construirea unui magazin obișnuit, comandarea și instalarea panourilor publicitare, precum și promovarea unor puncte de vânzare noi. Indiferent de tipul de bunuri, magazinul online este un instrument minunat de vânzări și publicitate. Mulți înțeleg acest lucru și comandă elaborarea magazinelor online în orașe mari, cum ar fi Chișinău sau București.

 

Primii pași pentru a organiza o afacere implică cheltuieli și investiții. Cu toate acestea,există mereu domenii care necesită în primul rând investiţii, cum ar fi aranjarea unor puncte de vânzare în zonele populate sau crearea unui magazin online care să aducă venituri în viitorul apropiat. Veniturile care sunt obţinute în faza de construire a unei afaceri, sunt de mare ajutor atunci când vine vorba de atrageri de fonduri suplimentare.

Cum obținem rezultatul?

Dezvoltarea unui magazin online presupune un set complex de lucrări, care necesită o concentrare maximă și o bună comunicare între toate departamentele de dezvoltare.

Investigații

Analizăm piața. Monitorizăm toți potențialii concurenți.

Proiectare

Un design individual este elaborat în funcție de nișa dvs. de business sau al serviciilor pe care le oferiți. Dvs. veți primi un produs gata pentru promovare completă și publicitate.

Dezvoltare

Cele mai recente standarde din domeniul vor fi implementate direct în proiectul dvs. online. Site-ul va funcționa rapid și bine în toate browserele.

Testare

Înainte de lansare, site-ul este testat temeinic pentru a identifica și corecta posibilele erorile.

Funcționalități populare

Lucrări recente

Ideea Tur

Ideea Tur

Ideea Tur – agenția care înțelege dorințele clienților și vine în întâmpinarea lor cu oferte personalizate și destinații unice, pline de aventuri și descoperiri.

Samurai – studiu de caz

Samurai – studiu de caz

Am colaborat cu cele mai gustoase și accesibile sushi & rolls pe segmentul „to go”. Strategia noastră de eCommerce a avut 150 000 lei încasări în prima lună de la lansare.

ULIM – studiu de caz

ULIM – studiu de caz

Timpul nostru cu ULIM a fost „schimbarea jocului” cu o companie îndrăzneață an împrejur, o direcție creativă și o conexiune emoțională cu viitorii studenți și masteranzi.

Neostil

Neostil

Ei construiesc piscine și saune, iar noi le-am construit un site funcțional, care să-i ajute pe clienți să-și găsescă produsul perfect.

112 BrandBook

112 BrandBook

Înțelegem rolul și importanța vizibilității pentru serviciile publice. În acest sens am creat strategia de lansare media, am pregătit branding-ul și o serie de materiale vizuale.

Moldovagaz BrandBook

Moldovagaz BrandBook

Scopul colaborării a fost de a aduce serviciile MoldovaGaz mai aproape de consumatori. Astfel, am modernizat brandbook-ul, am făcut mentenanța site-ului timp de 1 an.

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

Întrebările dese a clienților

Ce este un nume de domeniu?

Datorită faptului că o parte a echipei noastre a lucrat la MoldData, domeniul dat ne este foarte bine cunoscut.

În termeni simpli, un nume de domeniu este numele direct al site-ului din rețea. Spre deosebire de numele simplu este unic și al doilea este același pe Internet pe care nu îl veți găsi. Acesta va fi afișat în URL-ul site-ului și va fi localizat după „@” în adresa de e-mail.

Ca regulă, numele de domeniu este ales pe baza numelui companiei. Alegerea unui domeniu ar trebui abordată cu maximă responsabilitate. Dacă este necesar, vă vom ajuta să alegeți cea mai potrivită opțiune, după care aceasta va fi înregistrată și alocată. Exemplu de zone cu cele mai populare domenii: .md, .com, .eu.

Pentru a vă înregistra un nume de domeniu, noi vă recomandăm host.md

Ce este hosting?

Gazduirea/hosting este un serviciu care vă permite să plasați toate datele site-ului dvs. pe hardware-ul serverului (în cazul colaborării cu Purple, hostingul va fi oferit gratis pentru primul an). Datorită acestui fapt, site-ul dvs. va fi întotdeauna disponibil în rețea pentru vizitatori. Serverul hardware este un calculator special, cu un set special de caracteristici tehnice, datorită căruia site-ul funcționează și este accesibil 24/24.

Cât costă un magazin online?

Costul magazin-ului online poate varia, în funcție de complexitatea funcționalității, designului, aspectului, integrării, etc. Prin urmare, pentru a stabili costul, vă invităm să contactați specialiștii noștri.

De ce să alegi Purple?

Dacă deschideți motorul de căutare și scrieți în bara de căutare „Creare site”, veți primi un număr imens de oferte de la o varietate de companii și persoane fizice. O asemenea diversitate poate fi confuză. Dacă aveți nevoie de un site cu adevărat de calitate înaltă și original, noi vă vom oferi idei proaspete și o abordare complet nouă la crearea site-ului, iar portofoliul și feedback-ul de la clienții noștri reprezintă o confirmare, în acest sens.

Promovați magazinele online?

Da! Noi facem mai mult decât doar o promovare simplă. Noi avansăm cu ușurință și suntem capabili să promovăm și să consolidăm magazinul dvs. în partea de sus a tuturor motoarelor de căutare. Clienții care profită de serviciile noastre de promovare sunt actualii lideri în căutările motorului de căutare.

Cât costă promovarea SEO?

Costul promovării SEO depinde de numărul și complexitatea activității efectuate lunar, precum și de poziția actuală a site-ului și de concurența sa în nișă. Serviciul de promovare este unul exclusiv individual pentru fiecare site, care este destinat să aducă rezultatul dorit, sub formă de vizitatori, apeluri, apeluri, vânzări și profit. Prin urmare, folosim o abordare individuală pentru toată lumea, deoarece ne concentrăm pe rezolvarea problemei și pe asigurarea succesului pentru clienții noștri.

Partenerii Purple

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

Avantajul de a comanda elaborarea unui magazin on-line în studioul nostru este că acesta costă mult mai ieftin decât construirea unui etaj cu un magazin într-un centru comercial. La asta se mai adaugă şi faptul că, fără a pleca de acasă, putem comanda produsul pe care îl dorim.


Termenul de elaborare a unui magazin online?

Termenul de creare a unui magazin depinde opţiunile care se doresc a fi prezente pe site, pornind de la diferite module funcționale și terminând cu utilitatea. În mediu, dezvoltarea unui magazin online durează de la două săptămâni până la câteva luni.


Cum puteţi comanda un magazin?

Puteți comanda elaborarea unui magazin online pe Opencart/Prestashop/Shopify, prin accesarea secțiunii "contacte". Costurile depind de complexitatea designului și de implementarea sa tehnică. Puteţi vedea în portofoliu exemple de lucrări efectuate de noi.


Principalele etape ale dezvoltării magazinului:

  • Armonizarea și confirmarea cesiunii tehnice.
  • Setarea legăturii dintre design și elementele grafice de bază.
  • Amplasarea paginilor (design suprapus).
  • Crearea și ajustarea sistemului de management al magazinului online.
  • Completarea conținutului principal.
  • Testarea tuturor aplicaţiilor pentru posibile neajunsuri și bug-uri.
  • Setarea de bază a SEO.
  • Lansarea magazinului în rețea.

Care tip de magazin va începe să genereze venituri mai rapid și să-şi răscumpere cheltuielile?

Un magazin pe Internet, desigur! Asta, în acele cazuri în care comerțul virtual este posibil. Cea mai importantă proprietate a mărfurilor vândute în magazinul online în oraşe precum Chișinău sau București, este mobilitatea bunurilor, ceea ce implică posibilitatea livrării acestui produs către diferite regiuni ale țării.

În afară de posibilitatea de a face publicitate și vânzări cu ajutorul unui magazin online, piața virtuală are propriile caracteristici inaccesibile unui magazin obișnuit. Una dintre aceste posibilităţi este posibilitatea de a publica recenzii de către cumpărător sau un vizitator. Un moment foarte important în organizarea comerțului electronic, este promovarea magazinului online, iar recenziile clienților sunt un instrument excelent de promovare. Înainte de a cumpăra un produs, cerem sfatul prietenilor, al cunoscuţilor, căutăm pe paginile magazinelor din internet, pe care le putem găsi chiar sub descrierea și caracteristicile produsului. Promovarea unui magazin online este o sarcină care presupune mai multe activităţi. Scrierea unei recenzii pentru un anumit produs este considerată una din cele mai eficiente modalități de a influența vizitatorul magazinului și motorul de căutare.

Puteţi comanda foarte simplu crearea unui magazin online în Chișinău sau București! Trebuie doar să sunați la studioul Purple Media și vom răspunde la toate întrebările.

URMĂTORUL

Dezvoltarea landing page-ului