Promovarea site-ului (SEO)

Promovarea site-ului presupune un set de lucrări care vizează creșterea traficului pe site, prin intermediul rezultatelor de căutare Google și Yandex

În procesul de promovare a site-urilor e foarte important să existe o strategie fiabilă.

Metodele noastre au fost testate în timp, pe parcursul a mai mulți ani.

 

Colectăm şi clasificăm nucleul semantic, lucrăm la achiziţionarea şi creşterea naturală a maselor de referinţă, scriem texte de vânzare şi SEO, lucrăm la factorii comerciali, îmbunătăţim credibilitatea site-ului, efectuăm audit extern şi intern, analizăm factorii care împiedică promovarea.

 

Echipa proiectului poate fi formată din 5-10 persoane.

Account Manager

Legătura dintre client și echipă

Optimizatorul SEO

Analizează algoritmi de căutare, lucrează la îmbunătățirea clasamentului site-ului.

Copywriter

El intră în nișă și scrie textele necesare.

Linkbilder

Lucrează la calitate și creșterea profilului de referință.

PPC Specialist

Se ocupă de publicitatea contextuală în motoarele de căutare.

Utilizator specializat

Analizează comportamentul utilizatorilor pentru creșterea numărului de conversii.

Marketing

Specialist pentru atragerea și păstrarea clienților.

Analist

Configurează și analizează datele de intrare. Creează rapoarte clare.

Programator

Introduce recomandări tehnice.

Promovarea site-urilor

Promovarea site-ului web este o modalitate sigură de a vă exprima și de a atrage noi clienți.

Ați creat propriul dvs. site și doriți ca publicul dvs. țintă să afle despre el? Doriți să creșteți vânzările produselor și serviciilor dvs. în detrimentul clienților proveniți din motoarele de căutare? Atunci aţi venit în locul potrivit! Compania noastră oferă servicii de promovare a site-urilor pe orice subiect, prin optimizarea acestora pentru cerințele motoarelor de căutare.

În activitatea sa, studioul nostru își propune să aducă site-ul clientului în topul motoarelor de căutare și să atragă numărul maxim de tranziții țintă. Facem tot posibilul pentru a ne asigura că site-ul dvs. este vizitat în mod constant de cât mai mulți utilizatori interesați.

SEO (search engine optimization) este una dintre cele mai importante și eficiente metode de promovare și avansare a site-ului.

Costurile SEO în Moldova

Costul de promovare a site-urilor este individual. Numai după analizarea pieței SEO și a cuvintelor cheie prin care putem atrage clienții, vom putea să stabilim un preț. Contactați-i pe specialiștii noștri sau lăsați-ne o cerere vă vom răspunde la întrebări într-un timp foarte scurt.

Lucrări recente

Ideea Tur

Ideea Tur

Ideea Tur – agenția care înțelege dorințele clienților și vine în întâmpinarea lor cu oferte personalizate și destinații unice, pline de aventuri și descoperiri.

Samurai – studiu de caz

Samurai – studiu de caz

Am colaborat cu cele mai gustoase și accesibile sushi & rolls pe segmentul „to go”. Strategia noastră de eCommerce a avut 150 000 lei încasări în prima lună de la lansare.

ULIM – studiu de caz

ULIM – studiu de caz

Timpul nostru cu ULIM a fost „schimbarea jocului” cu o companie îndrăzneață an împrejur, o direcție creativă și o conexiune emoțională cu viitorii studenți și masteranzi.

Neostil

Neostil

Ei construiesc piscine și saune, iar noi le-am construit un site funcțional, care să-i ajute pe clienți să-și găsescă produsul perfect.

112 BrandBook

112 BrandBook

Înțelegem rolul și importanța vizibilității pentru serviciile publice. În acest sens am creat strategia de lansare media, am pregătit branding-ul și o serie de materiale vizuale.

Moldovagaz BrandBook

Moldovagaz BrandBook

Scopul colaborării a fost de a aduce serviciile MoldovaGaz mai aproape de consumatori. Astfel, am modernizat brandbook-ul, am făcut mentenanța site-ului timp de 1 an.

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

Întrebări frecvente

De ce este SEO este plătit lunar, nu o singură dată?

Promovarea SEO este ca un sport. Cât timp se lucrează pe site, ocupați o poziție de lider. De îndată ce activitatea de promovare a site-ului se oprește, începeți să fiţi depășiți de concurenți. Prin urmare, principala sarcină a SEO este păstrarea site-ului în TOP-10.

Cât de repede va ajunge site-ul meu în top?

Timpul necesar pentru a atinge topul depinde de mai mulți factori diferiți. Parametrul principal și cel care durează cel mai mult, este momentul în care motorul de căutare trebuie să indexeze masa de referință. Acest criteriu depinde exclusiv de motorul de căutare și viteza de căutare a roboților de căutare, precum și de calitatea optimizării interne a site-ului, de unicitatea conținutului său, de vârsta numelui de domeniu și de altele. De îndată ce site-ul va îndeplini cerințele motoarelor de căutare la maxim, atunci site-ul va ocupa o poziție de lider în rezultatele căutării. Doar nu uitaţi că criteriile şi cerinţele algoritmilor de căutare se schimbă adesea şi trebuie să ţineţi mereu „mâna pe puls”, astfel încât site-ul dvs. sa nu scadă din top.

De ce am nevoie de texte pe site?

Motoarele de căutare de text înțeleg despre ce este vorba pe pagina, indiferent dacă este sau nu interesantă pentru utilizatori, dacă pagina este unică și dacă ar trebui să li se arate oamenilor în primul rând. Textul unic pe site este un criteriu important pentru rezultatele căutării, așadar vă recomandăm să-i acordaţi o importanță deosebită.

De ce a trecut o lună deja și site-ul meu nu este încă primul în top?

El trebuie să câștige încrederea motoarelor de căutare, prin îndeplinirea criteriile algoritmilor lor. Este necesar să se facă multe lucrări interne și externe pe site și să așteptăm ca motoarele de căutare să-l vadă. Acest proces durează cel puţin între trei şi şase luni.

Cât costă promovarea SEO?

Costul promovării SEO depinde de numărul și complexitatea activității efectuate lunar, precum și de poziția actuală a site-ului și de concurența sa în nișă. Serviciul de promovare este unul exclusiv individual pentru fiecare site, care este destinat să aducă rezultatul dorit, sub formă de vizitatori, apeluri, apeluri, vânzări și profit. Prin urmare, folosim o abordare individuală pentru toată lumea, deoarece ne concentrăm pe rezolvarea problemei și pe asigurarea succesului pentru clienții noștri.

Partenerii Purple

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

Promovarea site-urilor

După ce site-ul este pe deplin pregătit pentru lucru, cumpărând un nume de domeniu și un loc de gazdă, aveți nevoie de o promovare a motoarelor de căutare sau, cu alte cuvinte, SEO. De obicei, atunci când site-ul este deja online, oamenii imprimă cărți de vizită şi cred că vor fi inundaţi de clienţi. Astfel de metode sunt deja ineficiente și sunt înlocuite prin promovarea site-urilor în motoarele de căutare pentru interogări de căutare direcționate. De exemplu, dacă împarţi pe stradă o mie de cărţi de vizită, o parte din ele vor ajunge imediat în cel mai apropiat coş de gunoi, iar oamenii rămași pur și simplu nu vor fi interesaţi de afacerea dvs. În cel mai bun caz veți primi câteva zeci de apeluri. În rezultat, veţi avea doar cheltuieli pentru cărţile de vizită şi banii pentru persoana care le împarte. Nu mai aruncaţi banii în vânt şi comandaţi promovarea care îi ajută pe oameni să vă găsească. Firma noastră oferă o gamă completă de servicii pentru promovarea site-urilor în motoarele de căutare. SEO implică două activități principale: optimizarea internă și externă.

Optimizarea site-ului extern și intern SEO

Este vorba despre optimizarea SEO-ului, de la începutul promovării oricarui site. Optimizarea internă este un proces care are legătură directă cu modificarea conținutului site-ului în sine. În această etapă, nucleul semantic selectează fraze cheie, relevante, cu un conţinut unic, optimizat şi adaptat nevoilor de a promova paginile selectate. În primul rând, optimizăm codul, conținutul de text, grafica și designul, aşa cum o cer motoarele de căutare. De asemenea, astăzi este extrem de important ca site-ul să fie afișat corect pe orice dispozitiv. Adică designul oricărui site modern ar trebui să fie adaptabil. Numai după aceea puteți merge la a doua etapă a promovării căutării, cea externă. Scopul optimizării externe este reprezentat de un complex de lucrări SEO cu motoare de căutare, diverse site-uri tematice, cu scopul de a promova cereri specifice și de a-și mări ratingul. În continuare, se va lucra pe legături externe care vor ajuta la promovarea site-ului în Moldova și în alte regiuni selectate. Motoarele de căutare vor acorda o atenție deosebită cantităţii și calităţii site-urilor care se leagă de resursă Analizând interogările de căutare și pozițiile existente, trebuie mai întâi să compilați un câmp semantic. Mai apoi, în conformitate cu nucleul semantic compilat, este necesar să se construiască link-uri de referință ale oricărei resurse din Internet.

Promovarea în motoarele de căutare

În funcție de regiune, subiectul, oportunitatea, bugetul, dorințele clienților și alți factori, oferim servicii de optimizare a site-urilor în orice motor de căutare. Desigur, în majoritatea cazurilor, clienții noștri doresc ca traficul ecologic al resurselor lor "să vină" de la astfel de giganți precum Google sau Yandex. Oricum, nou putem la sigur să vă aducem „copilul” în topul oricărui motor de căutare.

Cât timp durează promovarea site-ului?

Nu există un răspuns concret la această întrebare. În orice caz, este nevoie de timp pentru a obține primele rezultate vizibile. Să nu-i credeți pe cei care promit să aducă site-ul dvs. În top într-o săptămână sau două. Problema nu este în suma alocată pentru promovarea bugetului, ci în algoritmii de căutare. Rezultatul final depinde de calitatea muncii efectuate de optimizator. Studioul nostru merge principiul "nu cantitatea, ci calitatea". Aceasta, de exemplu, înseamnă că în procesul de promovare SEO nu vom avea drept scop construirea unui număr imens de legături. Asta fac multe alte companii din domeniu. Desigur, puteți cumpăra câteva mii de referințe pe bursele specializate. Dar oare rezultatul va fi același? Nu, va fi unul negativ. Se poate ajunge până la excluderea din indexul de căutare. Drept urmare, clientul primește un site interzis, consumă nervi și timp. Noi ne străduim mereu să obținem un rezultat care durează în timp şi acest lucru se realizează printr-o strategie de promovare a căutării, de calitate și de o muncă consecventă la toate etapele.

URMĂTORUL

Promovarea Google Ads