Securitarea site-urilor

Din perspectiva afacerilor, informaţia reprezintă bunul care aduce cel mai mare profit firmei. Astfel,securitatea informaţiei are o importanţă deosebită pentru companiile care vor să implementeze afaceri electronice.

Securitatea Web Server

Securitatea nu poate fi o idee ulterioară și trebuie implementată încă de la început alături de serviciile și aplicațiile pe care le furnizați. Tot mai des auzim de atacuri electronice asupra diferitelor site-uri. Fie că este vorba de site-urile guvernamentale, site-urile băncilor sau cele ale serviciilor secrete care de departe se știe că reprezintă un interes primordial pentru atacători și trebuie să ne asigurăm că nu oricine poate intra în posesia lor.

Purple Media este o companie orientată spre promovarea site-urilor sigure, conducîndu-se de următoarele principii:

  • Complexitatea asigurării securităţii informaţionale şi a construirii sistemelor informaţionale, garantînd un nivel înalt de productivitate şi siguranţă;

  • Compromisul între fiabilitate şi compatibilitatea sistemelor de securitate;

  • Respectarea standardelor naţionale şi internaţionale;

  • Profesionalism, bazat pe cunoştinţe şi experienţă;

Soluții oferite de Purple Media

Backup profesional

Datele tale sunt în siguranţă, datorită soluţiei profesionale de backup incremental gratuit, zilnic sau săptamânal, în funcţie de pachetul de găzduire ales.

Suport SSL

Dacă dorești să oferi seriozitate, ai nevoie de un certificat SSL. Acestea sunt o soluție sigură de a proteja datele private -€“ date cu caracter personal, parole, numere de carduri de credit - ce sunt introduse în site-ul tău.

Panou de control

Aveți posibilitatea administrării simple a site-ului prin interfața Plesk Panel. Aceasta are o mulţime de facilităţi, precum: adăugarea de domenii și subdomenii, gestionarea conturilor FTP, adăugarea proteсției de spam pentru contul de email, accesarea fișierelor și multe altele.

Auto instalare Script și CMS

Doar cu câteva click-uri puteţi instala WordPress, Joomla, PrestaShop, phpBB, Drupal şi multe altele. Puteţi configura în doar câteva minute un site pe deplin funcţional şi cu un aspect profesional.

Ai nevoie de o consultare?

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

URMĂTORUL

Securitatea datelor