Social Media
Marketing

Fii sincer! La ce te gândeşti când citeşti Social Media Marketing? Câteva postări pe zi în Facebook? Acele timpuri sunt în trecut. Astăzi SMM trebuie să fie cât mai eficient şi rezultativ. 3 postări pe zi nu te vor ajuta ca acum 2-3 ani. Tocmai de aceea, echipa Purple îţi propune o nouă abordare a acestui serviciu.

Promovarea pe reţelele de socializare

Promovarea afacerii pe reţele precum Facebook, Instagram sau Telegram a devenit un instrument indispensabil în strategia de marketing a companiilor care îşi doresc fie ca brandul acestora să fie cât mai recogniscibil, fie să crească interesul publicului faţă de produsul sau serviciul oferit. Tocmai de aceea, vom începe cu elaborarea unei strategii Social Media bine gândită, adaptată necesităţilor companiei astfel ca tu să obţii eficacitate maximă din colaborarea cu noi.

Etapele colaborării:

  • Stabilim prima întâlnire;
  • Răspundem la o serie de întrebări care ne vor ajuta să înţelegem mai bine nişa şi produsul/serviciul;
  • Analizăm conţinutul actual din profilele existente;
  • Construim strategia SMM;
  • Implementăm.

Lucrări recente

Ideea Tur

Ideea Tur

Ideea Tur – agenția care înțelege dorințele clienților și vine în întâmpinarea lor cu oferte personalizate și destinații unice, pline de aventuri și descoperiri.

Samurai – studiu de caz

Samurai – studiu de caz

Am colaborat cu cele mai gustoase și accesibile sushi & rolls pe segmentul „to go”. Strategia noastră de eCommerce a avut 150 000 lei încasări în prima lună de la lansare.

ULIM – studiu de caz

ULIM – studiu de caz

Timpul nostru cu ULIM a fost „schimbarea jocului” cu o companie îndrăzneață an împrejur, o direcție creativă și o conexiune emoțională cu viitorii studenți și masteranzi.

Neostil

Neostil

Ei construiesc piscine și saune, iar noi le-am construit un site funcțional, care să-i ajute pe clienți să-și găsescă produsul perfect.

112 BrandBook

112 BrandBook

Înțelegem rolul și importanța vizibilității pentru serviciile publice. În acest sens am creat strategia de lansare media, am pregătit branding-ul și o serie de materiale vizuale.

Moldovagaz BrandBook

Moldovagaz BrandBook

Scopul colaborării a fost de a aduce serviciile MoldovaGaz mai aproape de consumatori. Astfel, am modernizat brandbook-ul, am făcut mentenanța site-ului timp de 1 an.

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

ANTERIOR

Promovarea site-ului SEO