Website Design

Designul este acel care creează prima impresie și reprezintă 40 la sută din succesul potențial. Acesta ne permite să evaluăm compania în primele secunde. Este extrem de important să arătați un design foarte bun, care să fie pe placul vizitatorului!

Comandând designul site-ului la companie cu o reputație dubioasă sau utilizând o soluție de șablon, scădeţi semnificativ şansele de reuşită. Deci ar fi mai bine să nu experimentați!

Designul unui site este cel pe care îl vede în primul rând un utilizator, atunci când vizitează o resursă web. În acest moment, compania dvs. este evaluată și comparată cu concurenții săi. Pe baza designului site-ului, utilizatorul îşi face o impresie despre nivelul companiei.

 

Acest lucru se datorează faptului că vizitarea destul de frecventă a site-ului este primul contact al unui potențial client cu organizația dvs. Designul grafic prezintă poziția companiei, iar calitatea designului site-ului vă permite să vă arătaţi respectul față de clienți.

Proiectarea exclusivă a site-ului

Acesta este instrumentul principal pentru menținerea imaginii. Designul site-ului web poate fi comparat cu o vitrină frumoasă și bine concepută, care întâlnește un utilizator, care s-a arătat interesat de produsul sau serviciul propus.

 

Atunci când comandați un site în atelierul nostru, obțineți soluții de lucru necesare pentru afacerea dvs. și le evitați pe cele, care s-au demonstrat a fi de prisos în acest domeniu.

Crearea unui design al site-urilor pentru atragerea unui client potențial!

Principalele mijloace de percepție a lumii sunt ochii. Prin urmare, informațiile vizuale sunt foarte importante atunci când evaluă ceva.

 

Din acest motiv, designul grafic ar trebui să fie făcut pentru a-i asigura un comfort vizual persoanei.
Pretul design-ului unui site este rezonabil, dacă luăm în calcul avantajele pe care le aduce.

Proiectarea pentru asigurarea construcției pozitive

Designul site-ului ar trebui să aibă „puterea” de a-l face pe client să facă o comandă de la compania dvs. Prin urmare, designul exclusiv ar trebui să corespundă pe deplin obiectului domeniului de activitate și să inspire încredere. El ar trebui să lase doar impresii pozitive și să provoace dorința de a coopera cu tine.

Înțelegerea fără cuvinte

Îți place să lucrezi cu oameni bine îmbrăcați, care vorbescind plăcut? Aşa e şi în design, un vizitator care intră pe site, ar trebui să se simtă confortabil, să primească informații clar exprimate, într-un format minunat. Toate acestea  combinate, formează o idee generală asupra produsului sau a serviciului, determinând calitatea, fiabilitatea și credibilitatea companiei în general. Oferim crearea unui design individual, complet exclusivist. Aceasta va corespunde tuturor tendințelor, va vinde și va evoca vizitatorii să aprecieze. Proiectarea calitativă vă va permite să ieșiți în nișă și să câștigați încrederea unui potențial client.

Ungureanu Dezvoltarea Site Purple Media

Lucrări recente

Ideea Tur

Ideea Tur

Ideea Tur – agenția care înțelege dorințele clienților și vine în întâmpinarea lor cu oferte personalizate și destinații unice, pline de aventuri și descoperiri.

Samurai – studiu de caz

Samurai – studiu de caz

Am colaborat cu cele mai gustoase și accesibile sushi & rolls pe segmentul „to go”. Strategia noastră de eCommerce a avut 150 000 lei încasări în prima lună de la lansare.

ULIM – studiu de caz

ULIM – studiu de caz

Timpul nostru cu ULIM a fost „schimbarea jocului” cu o companie îndrăzneață an împrejur, o direcție creativă și o conexiune emoțională cu viitorii studenți și masteranzi.

Neostil

Neostil

Ei construiesc piscine și saune, iar noi le-am construit un site funcțional, care să-i ajute pe clienți să-și găsescă produsul perfect.

112 BrandBook

112 BrandBook

Înțelegem rolul și importanța vizibilității pentru serviciile publice. În acest sens am creat strategia de lansare media, am pregătit branding-ul și o serie de materiale vizuale.

Moldovagaz BrandBook

Moldovagaz BrandBook

Scopul colaborării a fost de a aduce serviciile MoldovaGaz mai aproape de consumatori. Astfel, am modernizat brandbook-ul, am făcut mentenanța site-ului timp de 1 an.

Discutați proiectul

Proiectele profunde încep cu completarea acestui formular

Întrebări frecvente

Cât costă designul?

Costul unui design unic poate varia într-o gamă de prețuri complet diferite și depinde de complexitatea implementării, dezvoltării și implementării caracteristicilor creative, numărului de pagini trase, materialului sursă etc.

Nu am nevoie de unul unic, am nevoie de un șablon? Poți să mă ajuți?

Cu modelele șablonului nu funcționează, nu te va ajuta să câştigi clienţi.

Care sunt garanțiile că designul va fi cu adevărat vândut?

Garanțiile sunt portofoliul nostru și feedbackul de la clienții noștri.

Partenerii Purple

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea

Aveți în continuare întrebări?

Întrebați de specialistul nostru prin telefon:

sau lăsați cererea


Dezvoltarea designului site-ului

Modul în care compania este reprezentată grafic, îi determină poziția pe piață șio ajută la filtrarea clienților " ai săi" și "nu ai săi". Din cele expuse mai sus e clar că un design bun poate fi decisiv în stadiul de familiarizare a clientului cu compania dvs. El vă ajută, de asemenea să stabiliţi publicul ţintă, pentru a le arăta avantajele colaborării cu compania dvs.


Costurile pentru crearea unui site

Costul și termenii de punere în aplicare pot fi stabilite numai după revizuirea termenilor de referință.


Crearea unui confort în utilizare

Printre sarcinile principale de proiectare ale site-ul ar trebui să punem în prim plan utilitatea. Este acel factor care va oferi fiecărui vizitator al site-ului dvs. un confort în utilizare. Cu cât este mai repede va găsi utilizatorul informațiile de care are nevoie, cu atât mai mare va evalua site-ul și, împreună cu acesta, întreaga companie. Prin urmare, toate informațiile trebuie să fie ușor accesibile, iar utilizarea și navigarea - simple. Acești factori, precum şi alţii (există mult mai mulţi) sunt esențiali în dezvoltarea site-ului. Studioul Purple oferă crearea unui design individual care să îndeplinească toate criteriile și dorințele. Designul calitativ vă va permite să vă ocupați de o poziție bună pe piață și să câștigați încrederea clienților potențiali. Costul designului site-ului va fi justificat de succesul afacerii dvs. În mediul on line.

URMĂTORUL

Crearea Logo-ului și a Brandbook-ului